De strafrechtspecialisten in Twente

Heeft u een dagvaarding van het Openbaar Ministerie om voor de rechtbank te verschijnen, een oproep voor verhoor op het politiebureau of een strafbeschikking ontvangen, is uw rijbewijs of zelfs uw auto in beslag genomen, heeft u een inval gehad, is een familielid door de politie aangehouden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kalk en Ural Strafrechtadvocaten is hèt strafrechtkantoor van Twente en omstreken.

Ons kantoor verleent bijstand in alle fasen van de strafprocedure, dus van advies nog voor het verhoor, tijdens het verhoor, de vordering bewaring, gevangenhouding, pro forma zitting, de inhoudelijke behandeling, hoger beroep, tot en met herziening en gratie.  Verder geven wij bijstand in ontnemings- en TBS zaken, en vragen wij altijd schadevergoeding voor cliënten die zijn vrijgesproken. Ook adviseren wij met betrekking tot het al dan niet accepteren van strafbeschikkingen die door het OM zijn uitgevaardigd.Met ruim 20 jaar ervaring leveren wij als gespecialiseerd strafrechtkantoor de beste verdediging in strafzaken. Mr. Kalk en Mr. Ural staan bekend om hun kennis van en grote passie voor het strafrecht. Onze strafrechtpraktijk is heel breed: de verdachten variëren van personen die nog nooit met justitie in aanraking zijn geweest, de zogenaamde ‘first-offenders’, die ongewild betrokken zijn geraakt bij een verkeersongeval of een vechtpartij in de stad, tot en met veelplegers die in aanmerking komen voor plaatsing in een instelling voor stelselmatige daders. Wij staan zowel jeugdige, adolescente, middelbare als hoogbejaarde verdachten bij. Wij verdedigen cliënten die verdacht worden van eenvoudige mishandeling tot en met moord, van winkeldiefstal, valsheid in geschrifte  tot ingewikkelde fraude, van rijden onder invloed, het houden van een hennepkwekerij tot en met deelname aan een criminele organisatie.

 

Kalk en Ural Strafrechtadvocaten is een informeel kantoor. Wij doen alleen maar wat we leuk vinden en waar we echt goed in zijn, daarom zijn we gespecialiseerd in het strafrecht. Wij voeren de best denkbare verdediging voor iedere verdachte in iedere strafzaak.

Voor alle andere rechtsgebieden dan het strafrecht verwijzen wij u graag door naar andere advocatenkantoren waar wij goede contacten mee hebben. Omgekeerd wordt ons kantoor regelmatig benaderd door andere advocatenkantoren voor advies in strafzaken en worden gecompliceerde strafzaken naar ons doorverwezen. Voor de goede orde zij vermeld dat ons kantoor geen slachtoffers in strafzaken bij staat, wij voeren alleen de verdediging voor verdachten.