Ons nieuwe adres per 30 oktober 2017 is Ripperdastraat 17

Op 1 april 1999 werd Kalk Advocatenkantoor geopend. Er is in de tussentijd zoveel gebeurd. Duizenden cliënten hebben we naar volle tevredenheid bijgestaan in hun strafzaken. Vrijwel iedere rechter, officier van justitie, verbalisant, medewerker van reclassering en arrestantenbewaarder weet precies wie Janbart Kalk en Umut Ural zijn en waar ze voor staan: de verdediging en het belang van hun cliënten. Het kantoor heet inmiddels Kalk & Ural Strafrechtadvocaten, twee in het strafrecht gespecialiseerde advocaten, die beiden ook lid zijn van de Nederlandse Vereniging van Strafrecht Advocaten.

Nu, na ruim 18 jaar, werd het anno 2017 wel eens tijd voor iets nieuws. We zijn er trots op dat Kalk & Ural Strafrechtadvocaten per 30 oktober 2017 is gevestigd aan de

Ripperdastraat 17.

Nog steeds in het centrum van Enschede, nog steeds dicht bij het politiebureau, maar nu aan de Ripperdastraat 17 in een statig herenhuis, bijna recht tegenover de dagopvang van Tactus instelling voor verslavingszorg.

Wat nooit zal veranderen: Kalk & Ural Strafrechtadvocaten voorziet altijd in de best mogelijke verdediging voor de verdachte in zijn strafzaak. Ook als die juist vanwege zijn strafzaak tijdelijk niet naar ons nieuwe pand kan komen. Dan bezoeken wij hem op het arrestantencomplex of in het Huis van Bewaring . Binnenlopen aan de Ripperdastraat 17 met een dagvaarding in de hand is altijd mogelijk, ook zonder afspraak.

De foto’s geven een eerste indruk van het pand.

 

Het nieuwe pand